Melegítő párna tőzeggel - mikrohullámú sütőbe.

Tőzeggel töltött melegítő párna a Ön test enyhítésére.

Ár ÁFA-val:
5 090 Ft
Egységár:
5 090 Ft / db
Ár ÁFA nélkül :
4 008 Ft
ÁFA:
27.0 %
Mennyiség:
db
2 hét
Cikkszám:
P0908
Jótállás:
24 hónap
Termék információ

A tőzeggel töltött melegítő párna egy szabadalmaztatott orvosi termék. Hátfájásra, túlfeszűlt izmokra, merev nyakra, arthrosisra, epehólyag és májfájás esetén használják. Alkalmas gyomor és bélrendszeri panaszok, nőgyógyászati ​​fájdalmak vagy isiásia kezelésére is. Segít a vérkeringésben és lazítja az izmokat.

Használati módszer:

A párnát a mikrohullámú sütőben melegítsük kb. 2-3 percig max. 600 Watt. Nem szabad hosszabb ideig tartani a mikrohullámú sütőben, mint az előírt idő, mert károsodhat.

A párna felmelegítési másik módszere egy sütő kemencében, legfeljebb 15 percig 120 ° C hőmérsékleten, a sütő előmelegítése nélkül.

A párnát 2 órán át max. -10 ° C hőmérsékleten lehet hűteni, és használható különböző állapotokra, amelyek követelik a test hűtését (kígyócsipés, fertőzések stb.).

Terápia:

40-43 ° C-on az izmok fellazúlnak és a test regeneratív kapacitása nő. A nagyobb vérkeringés stimulálja az anyagcserét és elősegíti a természetes gyógyulási folyamatot.

A hideg mérsékli a különböző gyulladásokat, mivel a csökkent testhőmérséklet lassítja a gyulladásos mediátorok aktivitását. A hideg terápiában elsősorban az erek reagálnak és az izmok nyúlnak, így csökken a fájdalomérzékenység. Segít fejfájás, migrén, láz vagy zúzódások esetén.

Utasítások:

  • Használat előtt, gondosan ellenőrizze a kezével, hogy a párna nelegyen túl meleg vagy túl hideg. A hirtelen hidegváltozások elkerülése érdekében csomagolja a párnát pl. a törülközőbe.
  • Nem alkalmas 3 év alatti gyermekek és a hőre érzékeny személyek számára.
  • Ne használja a véráramlás problémák és a Raynaud-szindróma esetén, vagy fájdalomcsillapító gyógyszer használat esetén.

Méretek:

  • 22,5 cm x 18,5 cm

A termékkel kapcsolatban még nincs hozzászólás.

Írjon saját véleményt
* * *
Értékelés:
Kapcsolódó termékek

Bioptron MedAll biolámpa + Oxy spray

292 110 Ft 382 890 Ft

Teljesen egyszerű, biztonságos és hatásos Medall biolámpa stílusos kivetelezéssel, melynek sokoldalú felhasználási lehetősége van. Lehetővé teszi nagyobb területek egyszerű kezelését bárhol és bármikor, mivel beépített időzítővel rendelkezik.

kód: P1740

termék részletes adatai

Pihenési gél szemüveg

1 890 Ft

A gél pihenési szemüveg gyors és célszerű segítség a fejfájás enyhítésére, ernyedésre, lazulásra használják. Javasoljuk a szemhéj műtétét után.

kód: P2588

termék részletes adatai