LadyMoon - Menstruációs kehely

A LadyMoon csésze nők számára készült, a menstruáció ideje alatt alkalmazzák.

Tisztelt Vásárló, sajnálom, de az adott termék már el volt távolítva kínálatunkból.

Termékcsoport kód:
P2936
Termék információ

A LadyMoon menstruációs kehelyt a menstruáció ideje alatt használják a nők. Alakjának köszönhetően alkalmas sportolás, utazás folyamán, valamint mindennapi használatra is alkalmas. Éjszaka is használható, a hüvelyben 12 órán át ürítés nélkül.  Kapacitása: 5-15 ml-től 28 ml-ig. A kenyely fogantyújai és barázdái lehetővé teszik, hogy könnyebben kihúzható legyen.

Használata:

Használat előtt a terméket szükséges fertőtleníteni.  Hajtsa kétszer hosszan a csészét, és helyezze be a hüvelybe. A felhelyezés megkönnyítése érdekében megnedvesítheti vízzel vagy víz alapú kenőzselékkel. A csésze megfelelő elhelyezése, valamint a hüvelyi izmok húzása biztosítja, hogy a csésze nem fordul el, és a helyén marad. A kehely alacsonyan helyezendő el a hüvelyben. A kehely helyes pozíciója kizárja a vér kifolyását más helyre vagy a testben való jelenlétének érzését.

Kehely eltávolítása, kiürítése, tisztítása:

A vérzés intenzitása alapján ürítse ki a csészét naponta 2-5 alkalommal. Ülve vagy a WC fölött állva a fogantyú, vagy a kehely alján elhelyezett barázdák segítségével fogd meg a kelyhet és kicsit csípd össze az alját, ezután nagyon könnyen eltávolíthatóvá válik. Öntsd a tartalmat a WC-be. Az ürítés után öblítse le a csészét vízzel. A csészét forralhatja vagy sterilizálhatja egy sterilizáló oldatban is. Tisztítás és fertőtlenítés után ismét használható.

 

Méret S: Alkalmas azoknak a nőknek, akik még nem szültek, és 25 évnél fiatalabbak.

Méret L: Alkalmas azoknak a nőknek, akik már szültek, vagy 25 évesnél idősebbek.

Használata nem ajánlott szűz nőknek.

A termékkel kapcsolatban még nincs hozzászólás.

Írjon saját véleményt
* * *
Értékelés:
Kapcsolódó termékek

Senta Protect védő-tamponok vízbe 4 db

1 090 Ft

Speciális tamponok vazelinnel fürdés közben.

kód: P2839

termék részletes adatai