Adatvédelmi tájékoztató

 Webáruházunk a www.unizdrav.hu, mely az UNIZDRAV k.f.t. 2900 Komárom, Kelemen László utca 1. tulajdona (továbbikaban „adatkezelő“) egyértelműen és nyíltan kijelenti, hogy az önök személyes adatait a személyes adatok feldolgozása során az egyének védelméről szóló, 2016/679 / EU EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS RENDELETE szerint kezeli(általános adatvédelmi rendelet, a továbbiakban: GDPR). Olvassa el a cookie-házirendet is.

Tiszteletben tartjuk az Ön magánéletét.Ezen elvek részletes információkat nyújtanak arról, hogy  milyen személyes adatokat dolgozunk fel, milyen céllal, milyen ideig, melyek a jogai, stb.

1. Személyes adatok védelme számunkra elsőrangú mindenben, amit csinálunk.

Az ön bizalma fontos számunkra. Tiszteletben tartjuk az Ön személyes adatait és a digitális tartalom ellenőrzését, számunkra az az elsődleges, hogy minden ezen adatokhoz való illetéktelen hozzáférést megakadályozzunk. Csak olyan  információkat, adatokat kérünk, melyek számunkra szükségesek. Az ön e-mail címének ellenőrzéséhez double opt-in funkciót használunk.

Milyen személyes adatokat kérünk Öntől?

Azon személyes adatokat gyűjtjük, melyeket ön bocsájta rendelkezésünkre, mint pl. megrendelés esetén a vásárlás, termék stb. értékelése. A kötelező adatok kitöltése nélkül nincs lehetősége vásárolni webáruházunkban. Azon személyes adatokat, melyeket a rendelkezésünkre bocsát minden olyan esetbe, ahol egyetértését kérjük, pl. a regisztráció folyamán, newsletter küldésénél, hozzászólásoknál, recenzióknál és egyéb esetekben kizárólag az adott adatkezeléshez szükséges, a kért mértékben, önként adja meg, így az adatkezelés jogcíme önkéntes hozzájárulás.

Hogyan kezeljük személyes adatait?

Adataira például a következő esetekben van szükségünk:

  • Létrehozni és vezetni az Ön fiókját (regisztráció)
  • Megrendeléseit feldolgozni, kézbesíteni, az áru esetleges visszavételét és a termékkel kapcsolatos reklamációt elintézni
  • SMS-ben, e-mailen keresztül küldeni az aktuális információkat a megrendelés állapotáról
  • A termék kézbesítésével kapcsolatos problémák esetén Önt telefonon, vagy e-mailben tudjuk értesíteni, kapcsolatba lépni önökkel
  • Válaszolni az Önök kérdéseire és értesíteni az új szolgáltatásainkról, vagy változtatásokról
  • Üzleti közlemények megosztása az akciós termékeről, leárazásokról (newsletter)
  • Fiókja kezelése és fizetési erkölcse ellenőrzése
  • Elemzések végzése annak érdekében, hogy releváns terméket kapjon
  • Életkorának ellenőrzése a vásárlással kapcsolatos jogszabályok értelmében különösen a következők célokra:
  • vásárlás esetén regisztrációval és regisztráció nélkül is három évig, miközben az új hároméves határidő az utolsó megrendelés napjától kezdődik,
  • három évig a bevásárlás, vagy termék  értékelésénél,
  • egy évig vásárlás nélküli üzleti információk küldésének esetében, hozzászólások, kapcsolatfelvételi űrlap, termékkel kapcsolatos kérdések stb. esetén,
  • Vagy az adott jogszabályban kötelezően előírt időre (a számlán, adózási dokumentumon feltüntetett adatokat 10 évig, a jogszabályi kötelezettségek betartása okán).

Ha nem ért egyet a feldolgozási idő meghosszabbításával, kérhetia személyes adatainak a törlését.

2. Védni fogjuk Önt

Szolgáltatásainkat egyfolytában fejlesztjük. Technikai és szervezeti intézkedéseket hoztunk létre az Ön személyes adatainak vesztesége, manipulációja, jogosulatlan hozzáférés elleni védelem érdekében. Biztonsági intézkedéseinket egyfolytában  hozzáigazítjuk a technológiai fejlődéshez és fejlesztésehez. Annak érdekében, hogy a nálunk véghezvitt bankkártyás fizetés minél biztonságosabb legyen, minden információ titkosított SSL protokol használatával történik. Ez annyit jelent, hogy minden információ bebiztosított kapcsolaton keresztül  van eljuttatva, és az Ön bankkártya adataitkülső felek nem tudják elolvasni. Bankkártyás fizetés esetébn felhatalmazott fizetési közvetítővel működünk együtt, aki segít az Ön bankjánál ellenőrizni, hogy lehetséges-e a bankkártya használatával véghezvinni a vásárlást. Ezt saját szolgáltatásaink segítségével végezzük valamint az Önnel való információk megosztásával. Azon adatok, melyeket Önről felhalmoztunk, kizárólag az Európai Únió területén kerülnek elmentésre.

3. Ön dönt arról, mennyi információt oszt meg velünk

Annak érdekében, hogy még jobb szolgáltatást és releváns híreket tudjunk biztosítani, információkat gyűjtünk arról, hogy az aplikációi hogyan kerülnek alkalmazásra. Ez azt jelenti, hogy weboldalunk használatakor gyűjtjük azon adatokat, hogy milyen funkciókat használnak leggyakrabban, és milyen műveleteket indítanak el a hibaüzenetek. Ha nem ért egyet azzal, hogy figyeljül ezen információkat, akkor böngészőjében bekapcsolhatja a névtelen módot, vagy a cookie alkalmazásokon módosíthat. További információ a Cookie használatával kapcsolatos tájékoztatásban található.

A megadott beleegyezést visszavonhatja az elküldött e-mailben megtalálható "Leiratkozás a hírlevélről" linkre kattintva, vagy kapcsolatba léphet velünk a következő címen: obchod@unizdrav.hu vagy telefonon a 0646/200-800 telefonszámon.

4. Olyan szolgáltatókat választunk, akiben megbízhatunk

Olyan internetes társadalom része vagyunk, ahol nem létezhetünk külső szolgáltatók nélkül. Az Üzemeltető semmi esetben nem szolgáltatja ki a Vevő személyes adatait harmadik személynek a futárszolgálatot kivéve, mely a termék vagy szolgáltatás szállítását biztosítja, illetve esetleges hatósági ellenőrzés esetén az illetékes hatóság részére az adatai átadásra kerülhetnek. Az Ön által megadott személyes adatok az adott megrendelésfeldolgozása céljából kezeljük. Az Ön adatait soha nem gyűjtjük, nem adjuk el, és nem cseréljük harmadik féllel keresekedési, üzleti célokra.

5. Milyen jogai vannak?

Önnek joga van tájékoztatást kérni arról, hogy mely személyes adatait kezeljük. Ha ezen adatok helytelenek vagy hiányosak, kérheti, hogy helyesbítsük vagy töröljük ezen személyes adatait. Adatait nem törölhetjükabban az esetben, ha a törvényes adatmegőrzési szabályok, például a számviteli törvény vagy más törvényes okok, például a fennálló tartozások ezt megakadályozzák. Önnek joga van bármikor visszavonni a személyes adatok kezeléséhezvaló hozzájárulását (a GDPR 7. cikkének (3) bekezdése), tájékoztatást kérhet a személyes adatokhoz való hozzáférésről, (GDPR 15. cikk), kérheti az adatok kijavítását, helyesbítését (GDPR 16. cikk) vagy – a kötelező adatkezelés esetét kivéve – kérheti az adatok törlését (17. cikk) GDPR), megilleti az adatkezelés korlátozásához való jog (GDPR 18. cikk), ha az adatkezelés az adatkezelő jogos érdekén alapultiltakozhat a személyes adatok kezelés ellen (GDPR 21. cikk), joga van átadni a rendelkezésünkre bocsájtott adatait egy másik adatkezelőnek (GDPR 20. cikk), valamint esetleges jogsértés észlelése esetén joga van panaszt benyújtani a a felügyeleti hatósághoz (Magyarorszáhon a Nemzeti Adatvédelmi és Információszadság Hatóság, székhely: 1125 Budapest, Sziláhyi Erzsébet Fasor 22/C), ha az az érzése, hogy cégünk a személyes adatok kezelésesorán megsérti valamely adatvédelmi jogszabályt, illetve aa GDPR-t (GDPR 77. cikk). A fent említett jogok gyakorlása esetén lépjen kapcsolatba az UNIZDRAV kft kapcsolattartójával, 2900 Komárom, Kelemen László utca 1, e-mail cím: obchod@unizdrav.hu,  telefonszám 0646/200-800.

6. Az adatok biztonságának biztosítása

A biztosított szolgáltatások segítik védeni a személyes adatokat kybernetikus támadásoktól és a kíváncsi emberektől. Nincs adatvédelmi garancia megfelelő biztonság nélkül. A kiberbiztonság iránti elkötelezettségünknek köszönhetően valóban biztonságos digitális szolgáltatásokat kínálunk.