VITAMMY SMILE szónikus gyerek fogkefe

Cikkszám: P3454

Elektromos fogkefe gyerekeknek 3 éves kortól Sonic technológiával és puha szálakkal a fogak és az íny alapos ápolásához.

Eladási ár:
4 190 Ft
Ár ÁFA nélkül :
3 299 Ft
ÁFA:
27.0 %
Mennyiség:
db
Szállítás 24 órán belül!
Cikkszám:
P3454
Újrahasznosítási díj:
88 Ft
Jótállás:
24 hónap
Termék információ

A VITAMMY SMILE szónikus gyerek fogkefe 3 éves kortól gondoskodik a legfinomabb, leggyengébb fogak és ínyek alapos ápolásáról. Emellett vidám színes motívuma motiválja a gyerekeket a napi szájhigiéniára.

A Sonic pulsation technológia a kefe lágy szálaival együtt segít hatékonyan eltávolítani az elszíneződéseket, csökkenteni a bevonatot és csillapítani a fogkőképződést. A VITAMMY SMILE fogkefe rendszeres használatával a fogak láthatóan egészségesebbek lesznek. Célszerű a fejet háromhavonta cserélni. A fogkefe pótfejeket megtalálod ITT.

VITAMMY SMILE szónikus gyerek fogkefeVITAMMY SMILE szónikus gyerek fogkefe

A kefe egyetlen gombbal egyszerűen kezelhető. A fogmosás intenzitásának két módja van: normál üzemmód 10 000 - 14 000 VPM frekvenciával és kíméletes üzemmód 8 000 - 12 000 VPM frekvenciával. A működés egy AAA elemmel működik, amely a csomag részét képezi.

A VITAMMY SMILE fogkefe vízálló higiénikus műanyagból készült. A praktikus fogkefe tartó lehetővé teszi a könnyű és biztonságos használatot nem csak otthon, hanem óvodában, iskolában vagy kirándulásokon is. Tartalmaz egy ugyanilyen motívumú fém tokot is, amiben lehetőség van fogkrém tárolására, aminek köszönhetően minden egy helyen lesz.

Csomagolás

  • 1 VITAMMY SMILE fogkefe
  • 2 cserélető fej
  • fogkefe tartó
  • fém tok
  • 1 AAA elem
  • használati útmutató
Segítséget nyújt a következő esetekben
Kapcsolódó termékek

VITAMMY TOOTH FRIENDS pót fogkefe fej, 2 darab

1 390 Ft

Cseretartozékok VITAMMY SMILE fogkefékhez eredeti DuPont finom szálakkal.

kód: P3453

termék részletes adatai