Gymy Ball fitness labda - kék (75 cm)

Széles körű használatának köszönhetően a Fitness labda szinte egyetlen háztartásban sem hiányzik. Főleg edzéshez, rehabilitációhoz, üléshez használják.

Ár ÁFA-val:
8 100 Ft
Egységár:
8 100 Ft / db
Ár ÁFA nélkül :
6 378 Ft
ÁFA:
27.0 %
Mennyiség:
db
2 hét
Termékkód:
P1454
Jótállás:
24 hónap
Termék információ

Különleges Crylon -anyagkeverékből készült csúszásgátló felületű sport fitness labda. Rehabilitációs és fitnesz gyakorlatokhoz használják. Növeli az izmok rugalmasságát. Ez biztonságos, tartós és könnyen használható. Alkalmas minden korosztálynak.

Karbantartás:

A labdát langyos vízzel le lehet mosni. Súlyos szennyeződés esetén szappant vagy mosószert használhat. Tisztítás után törölje szárazra. Ne használjon oldószert vagy más agresszív szert.

Figyelmeztetés:

A helységben, melyben a labta találhatő ügyeljen arra, hogy ne kerüljön éles tárgyak közelébe. Ne tegye ki a labdát magas hőmérsékletnek és közvetlen napfénynek - ez felrobbanhat. Nem szabad rúgni vagy dobni. Alabda csak beltérben használható. 

Szín:

  • kék

Műszaki adatok:

MÉRET TESTMAGASSÁG:
Átmérő kb 75 cm 175 - 185 cm

A termékkel kapcsolatban még nincs hozzászólás.

Írjon saját véleményt
* * *
Értékelés:
Kapcsolódó termékek

Háttámasz

8 590 Ft 19 890 Ft

A termék használata megelőzésre, különböző betegségek enyhítésére, valamint a hátgerinc sérüléseinek kompenzációjára egyaránt alkalmas, mivel bebiztosítja a gerinc helyes tartását ülés közben.

kód: P2556

termék részletes adatai

Bamboo ortopéd párna

9 290 Ft 9 990 Ft

Az ortopéd párna használata megelőzésképpen ajánlatos, valamit a nyakcsigolya sérülései, fájdalmai és betegségei tüneteinek csökkentésére amit ezen párna helyes testhelyzettel biztosít.

kód: P2557

termék részletes adatai

Fitnesz szék

18 290 Ft

Az új forradalmi újdonság megtartja egészségét és biztosítja a helyes testtartást az egész nap folyamán. Az új kivitelezésű szék nem csak a jó testtartást, hanem a hátfájás csökkentését és enyhítését is biztosítja.

kód: P2056

termék részletes adatai