Affenzahn hátizsák - Elefánt Elias

Imádni való hátizsák, mely rögtön jó baráttá válik.

Tisztelt Vásárló, sajnálom, de az adott termék már el volt távolítva kínálatunkból.

Cikkszám:
P2830
Termék információ

Az Affenzahn kisbarát nem csak egy gyönyörű gyermek hátizsák, hanem egy oktatójáték is, amelyet gyermek azonnal megszeret. Az állati formájú hátizsák azonnal háziállattá válik és praktikus kiegészítő.

A mesés részleteknek köszönhetően a gyermekek finom motorikus képességeket fejlesztenek ki, és soha nem fognak unatkozni. Kihúzhatják nyelvüket, titkos zsebeket kereshetnek a lyuk lefedéséhez, vagy szórakozhatnak a mozgatható mancsokkal.

Nagyon könnyű, kényelmes és szakemberekből álló csoport tervezte, így nem kell aggódnia gyermekei biztonsága miatt. Minőségi, tanúsított, tartós és vízálló anyagokból készül.

Kellemes puha anyagokat használnak a hátizsákok hátulján, amelyek légáteresztő képességüknek köszönhetően biztosítják, hogy gyermeke nem izzadjon. A gyermek maximális kényelmét az állítható lágy vállpántok és az osztott zsebek biztosítják.

Affenzahn hátizsák - Elefánt Elias

Az Affenzahn hátizsáknak van egy megerősített füle is, amely segítségével óvodában akasztóra lehet akasztani. A mellkasi heveder magassága úgy is beállítható, hogy szilárdan rögzítve maradjon. A fényvisszaverő elemeknek köszönhetően gyermekei biztonságban lesznek és láthatóak még sötétben is.

Műszaki adatok:

Súly 420 g
Térfogat 8 l
Méretek (szélesség x mélység x hossz) 20 x 12 x 31 cm

A termékkel kapcsolatban még nincs hozzászólás.

Írjon saját véleményt
* * *
Értékelés: