Fürdető ágy - hidraulikus

A fürdető ágy segédeszköz, mely mozgásszervi korlátozottsággal élők higiéniájának megkönnyítésére szolgál, valamint ezek szállítására is alkalmas.

Eladási ár:
650 550 Ft 895 850 Ft
Ár ÁFA nélkül :
512 244 Ft
ÁFA:
27.0 %
Mennyiség:
db
Szállítás 24 órán belül!
Kiszerelés:
1 db
Mértékegység:
Darab
Egységár:
650 550 Ft / db
Cikkszám:
P2228
Jótállás:
36 hónap
-27% ingyenes szállítás
Termék Videó
Termék információ

 

A fürdető ágy magassága állítható, és nagy segítséget nyújt azon betegek fürdetésénél, akik ágyhoz vannak kötve, hasznos akár az otthoni ápolás folyamán, valamint kórházakban és különféle ápolási intézményekben is. Használata nagyon könnyű és egyszerű.

Az ágy minden funkciója az elektromos energiaforrástól függetlenül működik. Szerkezete ellenálló acélból készült, mely felülete porszórásos lakkal van kezelve. A lábrésznél leeresztő cső található.

Fürdető ágy - hidraulikus

Az ágy ékpárnával rendelkezik, mely megkönnyíti a fürdetés menetét, valamint műanyag alvázfedéllel van ellátva. Az oldalrácsok lehajthatóak, és rozsdamentes acélból vannak gyártva, növelik a beteg biztonságát, megvédik a kieséstől.

Fürdető ágy - hidraulikus

Használata előtt a kerekeken található fékeket be kell biztosítani.

Fürdető ágy - hidraulikus

Az oldalrácsokat egyszerűen le lehet hajtani, elég mindkét kézzel megfogni és leakasztani. Ezt követően  könnyen vissza fel lehet hajtani, majd a zárba kell helyezni.

Fürdető ágy - hidraulikus

Az ágy magassága hidraulikusan változtatható hidraulikus lábpumpa segítségével. Az ágyat ismét le lehet ereszteni úgy, hogy a hidraulikus kart felfelé mozgatjuk.

Karbantartás:

Minden használat után az ágyat le kell tisztítani és fertőtleníteni. Fertőtlenítésre szokásos fertőtlenítőszer ajánlott.

Méretei:

Fürdető ágy - hidraulikus

Az ágy méretét meg lehet változtatni és méretre gyáratni hozzáfizetés esetében. Alaposabb tájékoztatást a következő telefonszámon kap: 0646/200-800

Műszaki adatok:

Szín fehér - kék
Állítható magasság 50 - 90 cm
Mozgatás hidraulika
Műanyag kerekek (átmérő) fékkel  125 mm
Maximális terhelhetőség 175 kg
Súly 75 kg

Jótálllás - magánszemély esetén - 36 hónap. 

Segítséget nyújt a következő esetekben
Kapcsolódó termékek

UNIZDRAV MEDICAL X5 Antidekubitus matrac

48 600 Ft 52 890 Ft

Passzív kórházi matrac PUR habból, mely ellenálló, légáteresztő, kitűnő rugalmassággú, forma megtartó és hosszú élettartalmú.

kód: P3010

termék részletes adatai

Állítható magasságú tusolószék UNIZDRAV

12 520 Ft 20 990 Ft

Kör alakú, állítható magasságú tusolószék alkalmas zuhanyzóba, vagy fürdőkádba. Szerkezete alumínium, ülőkéje pedig műanyag.

kód: P2016

termék részletes adatai

WC magasító fedéllel, 15 cm

9 990 Ft

Egy univerzális WC magasító fedéllel, mely maximális kényelmet nyújt azon betegeknek, akiknek nehéz leülni, vagy felállni.

kód: P2176

termék részletes adatai

Kerekesszék SteelMan

86 250 Ft 98 790 Ft tól

Egyszerű, összecsukható mechanikai kerekesszék, melyet szilárd felépítésű, levehető oldalfalakkal, parkolófékekkel és tömör kerekekkel terveztek felnőtteknek. Az ülés burkolatát szövet borítja. Könnyen hordozható.

kód: P2019

termék részletes adatai

Hajmosó tál zuhannyal

12 990 Ft

Gumi – mosdó, mely megkönnyíti az ágyhozkötött betegek hajmosását.

kód: P2938

termék részletes adatai

Elektromos állítható betegágy CLINIC

293 790 Ft 310 290 Ft

Kényelmes elektromos állítható begetágy, mely alkalmas különböző ápolási- gondozási intézmények részére, kórházaknak és otthoni használatra is. Használata nagyon egyszerű.

kód: P2135

termék részletes adatai