Therapy Air Ion légtisztító

Cikkszám: P2043

A Therapy Air Ion hatékony légtisztító, amelynek nincs mellékhatása. Ez a leghatékonyabb légtisztító megoldás. Ez kiküszöböli a modern életmód és a környezet problémáit, amelyek olyan betegségeket eredményeznek, mint krónikus influenza, allergiák, légúti megbetegedések, érrendszeri, vagy daganatos megbetegedések.

Eladási ár:
315 000 Ft 489 650 Ft
Ár ÁFA nélkül :
248 031 Ft
ÁFA:
27.0 %
Mennyiség:
db
Szállítás 24 órán belül!
Kiszerelés:
1 db
Mértékegység:
Darab
Egységár:
315 000 Ft / db
Cikkszám:
P2043
Jótállás:
36 hónap
Márka:
-36% ajándék ötletek ingyenes szállítás
Termék információ

Therapy Air Ion  légtisztító egy korszerű technológiát vezet be. Ez egy stílusos, műszaki, multifunkcionális és könnyen használható eszköz, amely utánozza a természetes folyamatokat, lehetővé téve a tiszta levegő élvezését, mint az erdőben. Ideális otthoni és irodai használatra, nélkülözhetetlen segédeszköz az allergia vagy az asztma elleni küzdelemben.  Ezen túlmenően alkalmazható munkakörnyezetben, nagy forgalmú helyeken, éttermekben, sportklubokban, mozikban, illetve minden olyan helyen, ahol az emberek enni vagy dolgozni gyűlnek össze.  Mindenek felett azonban otthoni használatra javasoljuk, mivel Ön és családja itt tölti a legtöbb időt.

A készülék ötvözi a légszűrés hatékonyságát a negatív ionok jótékony hatásával., szűr, tisztít, a levegőt pedig negatív ionokkal dúsítja.

Ez a hatékony készülék öt különféle légtisztító szűrővel rendelkezik:

1. ANTISZTATIKUS SZŰRŐ:Therapy Air Ion légtisztító

Eltávolítja a nagyobb  porszemcséket, a penészt, a hajszálakat, elhalt hámsejteket, kisállatok szőrét Az első antisztatikus szűrőt 2-4 hetente szükséges tisztítani, gőztisztítóval távolítandó el a por a szűrőről.

2. ANTIBAKTERIÁLIS SZŰRŐ: Therapy Air Ion légtisztító

Eltávolítja a finom port, az egy mikronnál nagyobb baktériumokat, a pollent stb., és védi a közvetlenül mellette elhelyezett HEPA-szűrőt. A szűrőt 4-6 havonta szükséges tisztítani.

3. HEPA SZŰRŐ:Therapy Air Ion légtisztító

Semlegesíti a levegőben keringő szennyezőanyagokat -pl. por, pollen, penészgombák spórái, füstrészecskék, poratka ürülék, vagy akár a tűzhelyek és gépjárművek által kibocsátott káros gázok, segít csökkenteni a fertőzések esélyét. A szűrőt 12-24 havonta szükséges cserélni.

4. ANTIALLERGÉN SZŰRŐ:Therapy Air Ion légtisztító

Ezüst, apatit és antibakteriális hatóanyagok keveréke, amely rendkívül hatékonyan szűrik ki a legionella baktériumot, amely különösen a csecsemőkre veszélyes. A szűrő páfrányfenyő (gingko biloba) levél kivonatot tartalmaz, amelyet hatékonyan használnak az asztma, a tüdőbetegségek és a keringési rendellenességek orvoslására, ezen kívül elpusztítja az allergia okozóit, az influenza vírust és a baktériumokat. A szűrőt 6-12 havonta szükséges cserélni.

5. AKTÍV SZÉNSZŰRŐ: Therapy Air Ion légtisztító

Hatékonyságának köszönhetően eltávolítja az egészségre káros anyagokat és a kellemetlen szagokat. A szűrőt 12-24 havonta szükséges cserélni.

A különféle szűrőket a szűrőház fogja egységbe. Kis helyet foglalnak, és könnyen cserélhetők.
Az ötlépcsős szűrőrendszeren való áthaladás során a készülék a legtöbb szennyeződést kiszűri. Az egyes szűrök áthatolhatatlan falat képeznek a szennyezőanyagok előtt. A szűrőrendszer eltávolítja a légszennyezést okozó anyagokat, ezt követően a megtiszított levegő a beépített iongenerátorba kerül, ahol negatív ionokkal dúsul.

 

Ez a készülék csendesen és hatékonyan működik. Fejlett technológiája és működési elvei révén használata rendkívül egyszerű:

  • a ventillátor a szűrőrendszer felé továbbítja a levegőt
  • a megtisztított levegő áthalad a negatív ion generátoron és negatív ionokkal dúsul
  • amikor a negatív ion koncentrátum eléri a megfelelő értéket, a negatív ionok és a levegőben keringő pozitív töltésű porszemek valamint mikrobiológiai eredetű szennyeződés részecskéi összekapcsolódnak
  • a megnövekedett átmérőjű szennyeződés-részecskéket a Therapy Air® iOn szűrőrendszere kiszűri
  • a megtisztított levegőt a készülék visszafújja a légtérbe.

Műszaki adatok

Teljesítmény 328 m3
Zajszint  21 - 46 dB
Méretek 544 x 181 x 510 mm
Súly 8,8 kg

A légtisztító előnyei

 

 

Jótálllás - magánszemély esetén - 36 hónap.

Segítséget nyújt a következő esetekben
Kapcsolódó termékek

ZEPTER sebészeti acél kések

35 600 Ft 46 290 Ft

Kiváló minőségű konyhai késkészlet, 4 rozsdamentes acél kést tartalmaz, amelyek az egészséges ételek gyors és egyszerű elkészítésére szolgálnak.

P2029

termék részletes adatai

Oxigén palack szájcsővel

7 900 Ft

Oxigénpalack tiszta 99,5% -os orvosi oxigénnel, hajtóanyag és adalékanyagok nélkül.

P2383

termék részletes adatai

Szűrők Therapy Air Ion légtisztítóhoz

56 160 Ft

Ezek a speciális szűrők a szennyező anyagokat nem engedik át, és tiszta levegőt bocsátanak ki.

P2196

termék részletes adatai

Rhino Horn Orrmosó kancsó

3 780 Ft

Orrmosó kancsó orrzuhany elvégzéséhez.

P3464

termék részletes adatai