Rhino Horn Junior Orrmosó kancsó gyermekek részére

Orrmosó kancsó orrzuhany elvégzéséhez.

Eladási ár:
3 780 Ft
Ár ÁFA nélkül :
2 976 Ft
ÁFA:
27.0 %
Mennyiség:
db
Szállítás 24 órán belül!
Cikkszám:
P3463
Jótállás:
24 hónap
Termék információ

A Rhino Horn™ Junior kancsót speciálisan 4-től 12 éves gyermekek számára tervezték.

Az Rhino Horn orrmosó kancsó segít fellazítani az eltömődött orrüregeket. Nem csak megfázás, megfázás és posztoperatív állapotok esetén alkalmazható, hanem asztmában vagy allergiában szenvedőknél is.

A Rhino Horn ™ orrmosó kancsó környezetbarát kemény műanyagból (PEHD) készült. Nem tartalmaz ftalátokat, kadmiumot vagy biszfenol A -t (BPA).

Használat:

Az orröblítő oldat elkészítéséhez töltse meg a kancsót testhőmérsékletű (kb. 37°C) vízzel (300 ml/200 ml), és oldjon fel benne 2,7 g/1,8 g konyhasót (NaCl). A só pontos mennyiségének kiméréséhez használja a mellékelt mérőkanalat. A kancsót zárja le tenyerével és hüvelykujjával, majd rázza meg, hogy a só gyorsabban feloldódjon. A kapott oldat koncentrációja 0,9 % NaCl (fiziológiás oldat).

Ha a csapvíz túl sok buborékot tartalmaz, várjon pár pillanatot, hogy a gáz elillanjon belőle. Ha kételkedik a meleg csapvíz minőségében, használjon 1 percig előforralt vizet, amely visszahűlt testhőmérsékletűre. Vigyázat: A víz alacsony sókoncentrációja nyomásérzetet és égető érzést kelt az orrban.

Hajoljon előre, hogy feje a mosdó felett legyen, eközben fordítsa a fejét úgy, hogy oldalra nézzen. Az álla mutasson a mellkasa felé, ne tolja előre, így nem fog az oldat a torkába folyni. Bizonyított, hogy minél jobban előrehajtja a testét orrmosás közben, annál mélyebbre tud az oldat az orrmelléküregekbe hatolni.

Helyezze a kancsó száját oldalról az orrnyíláshoz, és könnyedén nyomja oda úgy, hogy a tölcsér csúcsa lezárja az orrnyílást, az oldat ebből az orrnyílásból ne szivárogjon. A kancsó szája nem tapadhat az orrsövényhez, így tud a víz a kancsóból kifolyni. Ha eldugult az orra, kezdje a szabadabbnak tűnő orrnyílással. Enyhén emelje meg a kancsót, a víz egy pillanat múlva elkezd magától átfolyni az orrüregen, és a másik orrnyíláson kifolyni. Szájon keresztül, lassan lélegezzen, orröblítés közben nem lehet orron át lélegezni. Amikor a kancsó tartalmának fele átfolyt, emelje fel a fejét, és távolítsa el az edényt. A víz nagy része magától kifolyik az orrból, a maradékot könnyed kifújással eltávolíthatja. Az oldat második felével öblítse át orrát a másik orrnyíláson keresztül

 

A színváltozatot az aktuális készletnek megfelelően szállítjuk.

Segítséget nyújt a következő esetekben
Kapcsolódó termékek

Rhino Horn Orrmosó kancsó

3 780 Ft

Orrmosó kancsó orrzuhany elvégzéséhez.

kód: P3464

termék részletes adatai

Therapy Air Ion légtisztító

315 000 Ft 489 650 Ft

A Therapy Air Ion hatékony légtisztító, amelynek nincs mellékhatása. Ez a leghatékonyabb légtisztító megoldás. Ez kiküszöböli a modern életmód és a környezet problémáit, amelyek olyan betegségeket eredményeznek, mint krónikus influenza, allergiák, légúti megbetegedések, érrendszeri, vagy daganatos megbetegedések.

kód: P2043

termék részletes adatai

Só inhalátor INSALIN

13 290 Ft

Az INSALIN inhalátor, só ionokkal, segíti a légúti betegségek kezelését. Például - nátha, rhinitis, asztma, bronchitis és különböző allergiák esetén.

kód: P2867

termék részletes adatai

Gőz műanyag inhalátor

4 605 Ft

Gőz műanyag inhalátor otthoni használatra.

kód: P2040

termék részletes adatai

Oxigén palack ClearO2 Oxygen, oxigén maszkkal, 15L

5 490 Ft 7 900 Ft

Az oxigénmaszkkal ellátott oxigénpalack olyan egyének számára szánják, akiknek fokozott oxigénbevitelre van szükségük.

kód: P3366

termék részletes adatai

Oxigén koncentrátor inhaláló funkcióval 8F – 5AW

219 000 Ft 445 600 Ft

Egy hatékony és jó minőségű oxigénkoncentrátor nagy mértékben hozzájárul a súlyos betegségek kezeléséhez.

kód: P2380

termék részletes adatai