Affenzahn hátizsák - Panda Maci Paul

Imádni való hátizsák, mely rögtön jó baráttá válik.

Tisztelt Vásárló, sajnálom, de az adott termék már el volt távolítva kínálatunkból.

Cikkszám:
P2829
Termék információ

Az Affenzahn kisbarát nem csak egy gyönyörű gyermek hátizsák, hanem egy oktatójáték is, amelyet gyermek azonnal megszeret. Az állati formájú hátizsák azonnal háziállattá válik és praktikus kiegészítő.

Az aranyos részleteknek köszönhetően a gyermekek finom motorikus képességeket fejlesztenek ki, és soha nem fognak unatkozni. Kihúzhatják nyelvüket, titkos zsebeket kereshetnek a lyuk lefedéséhez, vagy szórakozhatnak a mozgatható mancsokkal.

Nagyon könnyű, kényelmes és szakemberekből álló csoport tervezte, így nem kell aggódnia gyermekei biztonsága miatt. Minőségi, tanúsított, tartós és vízálló anyagokból készül.

Kellemes puha anyagokat használnak a hátizsákok hátulján, amelyek légáteresztő képességüknek köszönhetően biztosítják, hogy gyermeke nem izzadjon. A gyermek maximális kényelmét az állítható lágy vállpántok és az osztott zsebek biztosítják.

Affenzahn hátizsák - Panda Maci Paul

Az Affenzahn hátizsáknak van egy megerősített füle is, amely segítségével óvodában akasztóra lehet akasztani. A mellkasi heveder magassága úgy is beállítható, hogy szilárdan rögzítve maradjon. A fényvisszaverő elemeknek köszönhetően gyermekei biztonságban lesznek és láthatóak még sötétben is.

Műszaki adatok:

Súly 420 g
Térfogat 8 l
Métrzrk (szélesség x mélység x hossz) 20 x 12 x 31 cm

A termékkel kapcsolatban még nincs hozzászólás.

Írjon saját véleményt
* * *
Értékelés: