Tépőzáras gyermek-karkötő, felirat nélkül - sárga

Tépőzáras karkötő kétoldalas rozsdamentes acél medállal. A karkötő szegélye fényvisszaverő szállal van varrva.

Ár ÁFA-val:
3 290 Ft
Egységár:
3 290 Ft / db
Ár ÁFA nélkül :
2 591 Ft
ÁFA:
27.0 %
Mennyiség:
db
Szállítás 24 órán belül!
Termékkód:
P2055
Jótállás:
24 hónap
Termék információ

Textil tépőzáras karkötő, mely megnyeri tettszését, mivel egyszerű bekapcsolni, valamint alkamaszkodóképessége miatt is nagyszerű. Finom, jó minőségű anyagból készült. A fém része, mely rozsdamentes acélból készült matt szatén felületének köszönhetően minden fontos adatot megóv életveszély esetén bárhol és minden időjárásnál.

Ajánljuk, hogy gravíroztassa ki a legközelebbi személyek fontos adatait a fém részbe. Nem szabad elfelejteni, hogy néha elhagyjuk otthonunkat irataink nélkül. Ilyenkor egy telefonszám a rokonokra nagy segítséget nyújthat. Egy ilyen triviális dolog is életet menthet. A kartkötő alkamas mindennapi viseletre, sportoláshoz, túrára, kirándulásra, stb. – vízben is hordozható. Fényvisszaverő elemei a sötétben is észlelhetők.

 


Méretek

 

  • 22 cm.

A termékkel kapcsolatban még nincs hozzászólás.

Írjon saját véleményt
* * *
Értékelés:
Kapcsolódó termékek

Inverziós asztal – gerincnyújtó pad

52 590 Ft 52 890 Ft

A gerincnyújtó pad túlterhelt testrészek, izmok valamint légutak enyhítésére alkalmas. Az inverziós asztalon való gyakorlást, pihenést a masszőrök is ajánlják, valamint orvosok is alkalmazzák rehabilitációs célok érdekében, mivel jótékony hatással van az emberi szervezetre.

kód: P2204

termék részletes adatai